BENVINGUTS

Benvinguts al Blog del Cercle Artístic de Pineda de Mar.
Aquí trobareu informació de les finalitats i activitats del Cercle. També trobareu on dirigir-vos per fer-vos socis, una galeria d'art amb fotografies d'obres dels nostres socis, etc...
Acceptarem qualsevol iniciativa que pugueu dar-nos per què el Cercle pugui funcionar amb més energia i amb accions originals que aconsegueixin fer d'aquest Cercle un punt de referencia en el mon de l'Art. Gracies i benvinguts.

Finalitats del Cercle

1.-Treballar en l’estudi i divulgació en tots els àmbits dels valors de les arts plàstiques de la nostra població.
2.-Promoure tertúlies artístiques, cursets, concursos, conferències, etc.
3.-Organitzar excursions i viatges de caire artístic-cultural.
4.-Col·laborar en la defensa i salvaguarda del patrimoni artístic de la nostra població.
5.-Promoció de les obres dels artistes de l’Associació.
6.-Sensibilitzar els organismes públics, perquè l’arquitectura urbana tingui present el fet artístic general.
7.-En queda exclòs tot ànim de lucre.

Com fer-te'n soci

Per fer-te Soci del CERCLE ARTÍSTIC, pots fer-ho personalment en el taller de pintura que tenim obert a Can Comas a la plaça de Catalunya els dimarts i dimecres de 7 a 8 del vespre, també per correu enviant-ho al Cercle Artístic de Pineda de Mar, al Carrer Barcelona, 30 3er 1a, o a l'adreça electrònica, cercledart@hotmail.com, o per telèfon 93 762 48 16 i ens has de donar les següents dades: Nom i cognoms, Adreça, Telèfons de contacte, Adreça electrònica, DNI, número del comte bancari si vols pagar per rebut al banc i ingressar 25 € al compte del Cercle Artístic a la Caixa Penedès número 2081 0521 51 3300002772.

martes, 5 de junio de 2012

CURS DE PINTURA, INICIACIÓ A LA TÈCNICA FLAMENCA

Ha finalitzat el cus d'iniciació a la tècnica flamenca de pintura, com pintaven els artistes del segle XV-XVI. Estem molt satisfets de la participació i l'interès que ha tingut aquest curs. Els assistents han quedat contents, encara que la primera pintura ha estat molt poc representativa de la tècnica, doncs ens va costar d'entrar en entendre com funcionen i la finalitat de les explicacions del "profe" Mikhail. En finalitzar es va decidir d'allargar el cus un mes i mig més per acabar d'aprendre-ho. Us explicarem més endavant com ha anat l'experiència.

No hay comentarios:

Jordi Hugas Duran.- Curriculum

Autodidacta. S’inicia en la pintura el 1963 i pinta a estones fins el 1968. Intenta tornar-hi als vols dels 80 deixant obres per acabar. Retorna a la pintura el 2003 pinta diversos quadres i acaba els que tenia començats. Un cop traslladat a Pineda de Mar segueix amb la practica de la pintura i s’apunta al taller d’en José Antonio Peláez Ochoa, fent practiques fins l’abril del 2006. Exposa dues obres cada any a l’Exposició Col·lectiva d’Art Local que fa el Casal del Montgrí a Torroella de Montgrí. Participa en les Trobades de Pintura al Carrer, que es fan al carrer Major de Pineda, organitzades per Graciela Escudero, GACHI, dins de les activitats de la Festa Major de l’A.A. V.V. del Carrer Major. Assisteix als cursos que organitza l’Espai de Dinamització Cultural de Can Comes a Pineda. Exposa el quadre “NÀCARS” en l’Exposició d’obres realitzades en el Curs, a Can Comas en la diada de “24 Hores de Cultura” per sant Jordi del 2007.
2008
Crea el Cercle Artístic de Pineda de Mar i amb la col·laboració de José Antonio Peláez, Josep Maresma, Humberto Saval, Graciela Escudero y Roser Manjón formen la primera junta del Cercle. Exposa sis obres en la Tercera Trobada de Pintura al Carrer, al carrer Major de Pineda de Mar i que hi col·labora el Cercle Artístic de Pineda de Mar. Organitza amb el Cercle Artístic la 1a Exposició Col·lectiva d’Art, a Pineda de Mar. Hi exposa dos quadres.
OBRES D'EN JORDI HUGASPOSTA A EDIMBURG

POSTA A EDIMBURG
Acril·lic sobre cartolina

L'ALBERT

L'ALBERT
Oli sobre tela amb bastidor

PRAT

PRAT
Aquarel·la sobre paper

CADAQUES

CADAQUES
Oli sobre tela amb bastidor

RETORN

RETORN
Oli sobre tela amb bastidor